Bent u tijdens deze zonnige dagen op zoek naar een leuke plek en gezellig terras om te ontspannen met uw vrienden en familie?
Graag verwijzen wij u naar Chateau Paulette, de beste zomerbar in Brasschaat waar u een zeer uitgebreid en zeer verfijnd hapje en ook zeer lekkere cocktails kan verkrijgen. Daarenboven kan u onze machtige plantenbakken aanschouwen die de mooie locatie naast het Kasteel van Brasschaat afwerken.

WALFiLii onderscheidt zich met discrete luxe en een groot respect voor handgemaakte producten zoals plantenbakken, kruidenbakken, waterelementen, watertafels, trolleys, vuurschalen, houtopbergingen en zelfs bbq accessoires. Wij blijven trouw aan waarden zoals exclusiviteit, meesterschap en persoonlijk contact. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Veel meer dan een producent van plantenbakken, is WALFiLii een schepper van sfeer. Vervaardigd uit robuust hoogwaardig staal is WALFiLii wellicht de aller duurzaamste. En design puur Made in Belgium. Je hebt de keuze uit een verbluffende verscheidenheid aan RAL kleuren gebaseerd op afwerkingen met fijne structuur, tinten, effecten, texturen en gebonderde metallics die elk design naar een hoger niveau brengt. Verder zijn ze milieuvriendelijk en duurzaam. Je herkent de originele WALFiLii plantenbakken aan het strakke logo dat in het staal gelaserd staat. De garantie voor tijdloze degelijkheid.

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te gebruiken, stemt u in met ons gebruik van cookies.