ABOUT WALFiLii

In een economie waarin doorgedreven automatisering de standaard is, onderscheidt WALFiLii zich met discrete luxe en een groot respect voor handgemaakte producten. Wie niet beter weet, zou ons producent van plantenbakken kunnen noemen. Wie verder kijkt en oog heeft voor esthetiek, herkent meteen de fijne mix van artisanale expertise en eigentijdse creativiteit.

WALFiLii absorbeert, noch kopieert trends. Wij geven ze vorm. En verenigen op onnavolgbare wijze vakmanschap en design – een strategie die vruchten afwerpt en wereldwijd weerklank vindt. Want onze plantenbakken, vuurschalen en sokkels in roestvrij staal en Cortenstaal zijn fel gegeerd voor hun sobere, eigenzinnige en hedendaagse look – een ware verademing tussen de massaproductie.

Daarom blijven we trouw aan waarden als exclusiviteit, meesterschap en persoonlijk contact. We leggen de lat altijd hoog, net zoals ú die kwaliteit naar waarde schat. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg, om u de meerwaarde te bieden waarnaar u op zoek bent. En om u relevante luxe te bieden in tijden van verschraling.

walfilii-producten-productie-process-kwaliteit-belgie

Ook architecten, tuinontwerpers en projectontwikkelaars erkennen de meerwaarde van WALFiLii. Want dankzij ons maatwerk bieden wij hen de ingrediënten die interieur, exterieur en publieke ruimte naar een hoger niveau tillen: duurzame producten, maatwerk van de bovenste plank, en XXL-formaten die karakter en cachet toevoegen aan élke ruimte. En ook kleur, want met Botanic Textures introduceert WALFiLii speelse plantenbakken in verlokkelijke kleuren, samengesteld door een team van designers en trendwatchers.

Veel meer dan een fabrikant van plantenbakken, is WALFiLii een schepper van sfeer. We denken met u mee. En we ontwerpen designitems die naadloos versmelten in het totaalplaatje. Geen duizend stukken van één model, maar een passend ontwerp dat gegarandeerd een welgemeende WOW ontlokt.

Filip Engels, CEO van WALFiLii

WALFiLii PRODUCTEN BEKIJKEN