WALFiLii op event Pascale Naessens

WALFiLii plantenbakken in cortenstaal en elke gewenste kleur decoreren het Pascale Guest event in het Wolvenbos in Kapellen

WALFiLii paste perfect in het afgewerkt plaatje op het “Pascale & Guests” event.

Pascale Naessens trakteerde haar gasten de hele dag door met allerlei lekkers en workshops, verspreid over de verschillende feestelijke locaties op het domein Wolvenbos. Het prachtige event in het groen werd tot in de puntjes uitgewerkt. Juist hier paste WALFiLii perfect in het plaatje. Met de klassevolle WALFiLii plantenbakken in cortenstaal of elke gewenste kleur, op maat gemaakt. Deze werden gevuld met prachtige planten door Groen voor Bedrijven. Gezellige vuurschalen in meerdere formaten en veel meer om elk event aan te kleden.

Als kers op de taart: een prachtig gepersonaliseerd geschenk voor Pascale Naessens en Paul Jambers, gemaakt door WALFiLii, een kruidenbak in cortenstaal met haar lievelingsgedicht van Hugo Claus erop.

Pascale Naessens en Paul Jambers ontvangen de gepersonaliseerde cortenstaal kruidenbak van WALFiLii
WALFiLii gepersonaliseerde cortenstaal kruidenbak als geschenk voor Pascale Naessens en Paul Jambers

Een reactie op “WALFiLii op event Pascale Naessens

  1. Tina zegt:

    Jongejonge, wat een geweldig post! Ik kwam op deze site gewoon ff langs een kijkje te nemen, enne mijn dag is een stuk toffer nu !.. Eergisteren had ik ook deze soort van ideeen, maar uw artikel overtuigt me enigszinswel meer erover.. Ach ja, een paar puntjes waar ik mogelijk input op kan hebben. Echter dat is niet belangrijk, dat terzijde, Ga echt zo door!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *