WALFiLii PRODUCTEN

Plantenbakken

Plantenbakken in alle vormen, maten en kleuren. Origineel WALFiLii design van top kwaliteit.
Helemaal op jou maat.

VUURSCHALEN

Cortenstaal vuurschalen in verschillende maten, voor warmte en gezelligheid het heel jaar door. Met of zonder voet. Design van top kwaliteit.

Waterelementen

WALFiLii waterelementen zijn decoratieve eyecatchers, die met hun tijdloos design in elk tuinontwerp passen. Kies uit de vele mogelijkheden.

Outdoor Trolley

De weerbestendige “Outdoor Trolley” is volledig gemaakt uit Cortenstaal. WALFiLii staat garant voor levenslang apéro en bbq plezier in de tuin.

Sokkels

Cortenstaal vuurschalen in verschillende maten, voor warmte en gezelligheid het hele jaar door. Met of zonder voet. Design van top kwaliteit.

KRUIDENBAK

WALFiLii kruidenbak voor uw verse groenten, fruit en kruiden uit uw eigen moestuin. In cortenstaal of gelakt staal. Met 3, 6, 9 of meer onderverdelingen voor verschillende kruiden, met of zonder poten. Uw moestuin op maat.

Hedges

WALFiLii Hedges zijn plantenbakken speciaal ontworpen voor hagen en hoge planten. Door het knappe design komen uw hagen hier subliem in uit en creëert u een prachtige muur van groen.

Specials

WALFiLii staat voor kwaliteits designelementen op maat. Wij bouwen uw dromen om tot klassevolle designobjecten. Bekijk hier enkele projecten die we op maat maakten voor klanten.

Graag beantwoorden wij zo snel mogelijk al uw vragen of prijsaanvragen.
Vul het formulier in of e-mail ons op info@walfilii.com.